Tvorba foto obsahu

Tvorba foto obsahuVše navrhneme, zpracujeme a spravujeme!

Sjednání schůzky
První krok
Sjednání osobní či on-line schůzky, na které proběhne domluva ohledně podrobností týkajících se smluvních podmínek a celého průběhu naší služby. Podrobný popis všeho obdržíte samozřejmě také prostřednictvím e-mailu.
Sjednání schůzky
Pořízení fotografických materiálů
Druhý krok
Po obdržení všech potřebných informací provede náš team za pomoci své techniky v dohodnutý čas na určeném místě fotografie potřebné k vytvoření vašeho projektu. Vzhledem k obsáhlosti a náročnosti projektu se může jednat o více lokalit i rozdělení fotografování do několika dní. Se všemi detaily budete samozřejmě obeznámeni na úvodní schůzce.
Pořízení fotografických materiálů
Úprava a finalizace projektu
Třetí krok
Tyto pořízené materiály dále putují do našeho studia, kde dojde k jejich vizuálním úpravám světelnosti a barev a vytvořením kompletního fotografického projektu. Úprava probíhá za pomoci nejnovějšího licencovaného softwaru, který tyto funkce poskytuje.
Úprava a finalizace projektu
Doručení prohlídky k Vám
Čtvrtý krok
Váš fotografický projekt je připraven! Jak s ním nyní naložíte je pouze na vás. Fotografický projekt vám bude zaslán v plné kvalitě dle domluvy a lze ho umístit na vaše webové stránky, sociální sítě, sdílet s klienty či ho využít k jiné formě propagace. Také nabízíme vytvoření a správu reprezentativní stránky obsahující vámi určené informace a fotografický projekt. Tuto stránku můžete snadno sdílet s vašimi klienty formou webového odkazu.
Doručení prohlídky k Vám

studiová

Firemní fotografie

studiová

produktová fotografie

umělá inteligence

AI Produktová
Fotografie

venkovní / studiová

Rodinná fotografie

venkovní / studiová

svatební fotografie

venkovní

fotografie
Dronem

venkovní

eventová fotografie