Placená propagace

Placená propagaceVše navrhneme, zpracujeme a spravujeme!

Sjednání schůzky
První krok
Sjednání osobní či on-line schůzky, na které proběhne domluva ohledně podrobností týkajících se smluvních podmínek a celého průběhu naší služby. Podrobný popis všeho obdržíte samozřejmě také prostřednictvím e-mailu.
Sjednání schůzky
Analýza
Druhý krok​
Naši analytici vymyslí na základě informací z úvodní schůzky strategii postupu při tvorbě vaší propagační kampaně a cílení této kampaně na ideální potenciální zákazníky či klienty. Detaily této strategie budou poté předány produkčnímu teamu.
Analýza
Pořízení materiálů k reklamní kampani
Třetí krok​
Po obdržení všech potřebných informací provede náš team za pomoci své techniky v dohodnutý čas na určeném místě pořízení materiálů potřebných k vytvoření vaší propagační kampaně. Vzhledem k obsáhlosti a náročnosti projektu se může jednat o více lokalit i rozdělení pořizování materiálů do několika dní. Se všemi detaily budete samozřejmě obeznámeni na úvodní schůzce.
Pořízení materiálů k reklamní kampani
Úprava a finalizace projektu
Čtvrtý krok​
Tyto pořízené materiály dále putují do našeho studia, kde dojde k jejich vizuálním úpravám, které jsou následovány střihem, grafickým designem, animacemi, úpravou zvukové stopy a vytvořením kompletního reklamního projektu. Úprava probíhá za pomoci nejnovějšího licencovaného softwaru, který tyto funkce poskytuje.
Úprava a finalizace projektu
Spuštění propagační kampaně
Pátý krok
Váš reklamní projekt je připraven! Nyní je zaslán na oddělení mediální správy, které se stará o umisťování jednotlivých částí reklamní kampaně na platformy určené analytiky, testuje výkonnost a filtruje části kampaně, aby byla co největší část vašeho rozpočtu využita na nejvýkonnější část propagace.
Spuštění propagační kampaně

influencer

influencer
marketing

google / youtube

Google ads

facebook / instagram

facebook ads

tiktok

tiktok ads

linked in

linked in ads

x (TWITTER )

x (TWITTER) ads

snapchat

snapchat ads

e-mail

e-mail
marketing

sms

sms
marketing